Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

http://store24.hu/asvanyekszer/kezdolap

Aranyér:

A végbél záróizma mellett kitüremkedett kisebb vénás ereknek először csomói, később fájdalmas bevérzései. Az ürítés analógiájában kell gondolkozni. A vénás pangás felléphet akkor, ha valaki sokáig tartogatja a székletét, tehát nem engedi ki, nem enged el, vagy túl nagyokat erőlködik. Az illető nem engedi el magát. Valójában arról szól a történet, hogy engedje el az izomzatot, hogy az ott kimenjen.

A székrekedéses emberek nagy része szorong. Valamit, amit a materiális világból megragadott, amit magáénak hisz, azt nem akarja elengedni. Aki szorong, szorulásos, annak komoly esélye van az aranyérre. Erőlködésnél is kialakulhat - pl. a szülésnél. Az én magzatom - annak elengedése. Először beengedni volt nehéz, utána meg elengedni nagyon nehéz, és nagyon sok nőnek akkor jön ki az aranyere, amikor el kell engednie szíve magzatját. A gyerek, amikor már kint van sokkal nagyobb bonyodalmakat okoz, mint amíg bent van, bent sokkal könnyebb vigyázni rá.

A félelem a legősibb érzésünk, szinte már az anyaméhben is félünk. Rengeteg dolog miatt félhetünk. Azért, mert neked nincs egy adott esettel kapcsolatban félelmed, az még nem azt jelenti, hogy nem fogadhatod el, nem hiheted el, hogy annak a másiknak meg van. Csak úgy tudsz a másiknak segíteni, ha elfogadod az ő gondolatmenetét.

A táplálkozás a földelem analógiájában működik, tehát megszerezni, megtartani, elengedni. Így vagyunk a pénzzel is: megszerezni, megtartani, elengedni. Valaki nehezen szerez és nehezen tart meg, valaki nehezen szerez, és nehezen enged el, valaki könnyen szerez, és könnyen enged el, valaki könnyen szerez, de nehezen enged el, és más variáció nincs.

 

JAVASOLT ÁSVÁNYOK:

HELIOTRÓP, KORALL, TOPÁZ

 

AZ ÁSVÁNYOK MEGVÁSÁROLHATÓAK WEBSHOP OLDALUNKON:

http://store24.hu/asvanyekszer/kezdolap

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.