Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

http://store24.hu/asvanyekszer/kezdolap

 

A földsugárzások fajtái

Javasolt ásványok, amelyeket ha az ágy alá teszünk, elhárítják a vízereket, földsugárzást:

HEGYIKRISTÁLY, RÓZSAKVARC

Kép    

 

Kép

 

 

 

 

 

 Kép Kép

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az elektroszmog

Elsők között említem meg, az ember által létrehozott ártalmas sugárzásokat, nevezetesen amit együttesen "elektroszmognak" nevezünk. Ilyen a mikrohullám, a rádió- és televízió-frekvenciák, az elektromos készülékek által keltett váltakozó nagyfrekvenciájú elektromágneses erőterek. Ezek mind képesek arra, hogy az embert körülvevő "aurát", amely szintén elektromágneses természetű, és azon keresztül az immunrendszerét rongálják. Ez idővel betegségben, általánosságban pedig energiahiányban, megmagyarázhatatlan fáradtságban, illetve alvászavarokban jelentkezhet. A védekezés legjobb módja, ha a lehető legkevesebbet használjuk folyamatosan ezeket a készülékeket (a hálószobában például nem tartunk tévét, vagy ha mégis, a zsinórját kihúzzuk a konnektorból), illetve nem költözünk adótorony, nagyfeszültségű távvezeték, transzformátorállomás közvetlen közelébe. A metróvonalak fölött, villamos pályák mellett sem a legszerencsésebb lakni.

 

Az úgynevezett "vízerek" sok gondot okoznak. Ezek a föld mélyében szivárgó-áramló, gyakran sok oldott anyagot tartalmazó vízfolyások, amelyek a környező kőzetekhez képest másmilyen elektromos vezetőképességgel rendelkeznek, és állítólag ez a forrása a felszínre kivetülő energiájuknak.

A vízerek

Néha változtatják "medrüket", időnként el is apadhatnak, ezért olykor egészen máshol mérhetőek. Gondot csak a nagyobbacskák okoznak. Az enyhe elektromágneses tér, ami egy vízér felett keletkezik, zavarja a növények sejtjeinek finom működését. Az efféle vízérsugárzás teréből jól láthatóan, jellegzetesen kitérnek a fák, törzsük ferde, ahogy a koronájukat menekítik a kellemetlen környezetből. Különösen a tuja és a gyümölcsfák érzékenyek. Ezek el is pusztulhatnak, miután kérgük berepedezik. Sok háziállat, különösen a ló, nagyon nehezen viseli a vízérsugárzásokat. Gyakorlott kútkeresők a föld alatti vízáramlatokat keresik, amikor kijelölik a fúrás helyét. Egyes kórházakban, szanatóriumokban figyelembe veszik, hogy „vízeres" helyen ne legyen műtő, illetve kórházi ágy. Közlekedési balesetek is gyakrabban fordulnak elő „föld-sugárzásos" helyeken. Tanárok megfigyelték, hogy némelyik iskolai padban, bármelyik gyermek is ül ott tartósabban, leromlik a tanulási teljesítménye, rosszabb dolgozatokat ír - ez átültetéssel megszűnik.

Hartmann-sugárzás

A leggyakoribb és legizgalmasabb földsugárzás-fajta a Hartmann-sugárzás, vagy más néven geopatogén globális rácsháló. A rácsháló "szemei" kb. 2,5-3 méterenként helyezkednek el egymástól (nagyon is "emberléptékű" rendszer), de a mesterséges anyagokból épül, főleg vasbeton- és acélszerkezetes magas épületekben, toronyházakban elképesztő módon képes besűrűsödni és eltorzulni. A háló elvileg pontosan ÉD-i és KNY-i tájolású vonalakból áll. Ám a mesterséges anyagokkal telezsúfolt térben ezek az irányok is eltorzulhatnak. Azért különösen izgalmas, mert szemmel láthatóan saját intelligenciával rendelkezik, például rugalmasan változtatja a helyét, az időjárástól, a bolygóegyüttállásoktól vagy akár az emberi gondolatoktól függően! Nem hiszem el, hogy a Hartmann-rendszer betegségeket okozna. Sőt: a sugárzástól teljesen elszigetelt kísérleti állat megbetegszik! Valamennyi földsugárzásra tehát minden bizonnyal szükségünk van, így kommunikál a Föld bolygó velünk. A Hartmann-vonal vagy csomópont oda húzódik az emberen, ahol a beteg terület van, és így felfokozza a tüneteket, felhívja a figyelmet a problémára. Ennélfogva a Hartmann-háló már akkor felhívja a figyelmet a problémára, amikor a konkrét tünetek még meg sem jelentek. Emiatt a Hartmann-hálóból vagy a sokat kárhoztatott gépírólap nagyságú csomópontból kiköltözni csak átmenetileg lehetséges. Az egészséges ember, állat útjából a Hartmann-rendszer egyébként is kitér.

Az ércek okozta sugárzás

A föld mélyében rejlő érctelepek elektromos vezetőképessége is más, mint a környező kőzeteké. Az ilyen "érctelérsugárzásnak" nevezett földsugárzás-féleség is meglehetősen kellemetlen lehet, de legalább nem változtatja úgy a helyét, mint a vízér, ezért könnyebb kikerülni belőle. Az érctelepeket ősidők óta egy szál pálcával keresték az effélére érzékeny emberek a bányavidékeken. Ma Uri Geller a legismertebb érc- és olajkereső „parafenomén", aki a nemzetközi bányász- és olajvállalatok számára végzett nyersanyag-keresésével csinos vagyonra tett szert.