Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


http://store24.hu/asvanyekszer/kezdolap

A kristályok olyan finom energiamezőkkel    rendelkeznek, amelyek az élőlényeket - így minket embereket is - különböző energiákkal töltik fel, védik- szabályozzák a belső energiaáramlást, erősítik képességeiket, elősegítik a külső energiával lévő kapcsolatot, megnyugtatják, harmonizálják és így meggyógyítják.

Ez azt jelenti, hogy a gyógyulás belülről indul, eleinte nem is látványos. A kövek által leadott harmonizáló energia azonban segít abban, hogy testének, belső szerveinek eddigi diszharmonikus rezgése elcsituljon, majd lassan harmonikussá váljon .

Ahhoz, hogy megkezdje saját magán a drágakőterápiát, általában első lépésként elegendő néhány marokkő, ujjkő és drágakőből készült masszírozó rúd beszerzése.


A kövek mindegyike sokféle tulajdonsággal rendelkezik, ezért
az alapok megtapasztalása és megismerése után a későbbiek során kiegészítheti saját készletét további darabokkal. Ezzel élete irányítását, egy - egy speciális területen megoldandó problémáit veszi saját kezébe.

A javasolt csiszolt kövek, amelyeket érdemes beszerezni a terápiához: hegyikristály, citrin, karneol, heliotrop, jade, rózsakvarc, ónix, achát.


Nyugodtan használhat bármilyen köveket, függetlenül attól, hogy az a születési köve, vagy csak egyszerűen vonzódik hozzá, az Ön szívének kedves!

A nyers kövek és a megmunkált kövek
egyforma erősségűek, hatásukban nincs közöttük különbség.

A drágakőgyógyítás praktikus okokból csak a megmunkált és polírozott köveket használja, mivel nem morzsolódnak, nem sértik fel a bőrünket, életelixír készítésekor nem kerülhet kristály törmelék az ivóvizünkbe, a marokkövek nem rágják szét a zsebünket, stb.

 

Kép

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Felhívom olvasóim figyelmét, hogy betegségükkel minden esetben forduljanak orvoshoz, és tartsák be az előírt gyógyszeres, és terápiás kezeléseket! Az oldalaimon ismertetett természetes gyógyítási rendszerek az orvos által előírt gyógyszeres és terápiás kezelések mellett, azok kiegészítéseként alkalmazhatók!